19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Millî mücadele ateşinin yakılmasının 104.yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'yla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulumuz Müdür Yardımcısı Uğur DÖNERTAŞ yaptı. Şiirlerin okunduğu, koro çalışmasının gerçekleştiği programın sonunda halk oyunları gösterisi keyifle izlendi. Emeği geçen öğretmenlerimiz Oğuz YIKILMAZ ve Ezgi ERKAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Vehbi Koç Ortaokulu 6/A sınıfı ve İmam Hatip Ortaokulu 7/A sınıfının destekleriyle, Hatay'ın Hassa ilçesindeki depremzede öğrencilere yardım amacıyla okulumuzda kermes düzenlenmiştir. ÇEDES Projesi kapsamında düzenlenen kermesten elde edilen gelir ile depremden etkilenen çocuklarımızın ihtiyaçları karşılamaya çalışılmıştır. İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İbrahim Şimşek, Vehbi Koç Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Şükran Sakarya Yörük ve Manevi Danışmanımız Naim Duman rehberliğinde düzenlenen kermese desteklerinden ve katılımlarından dolayı Vehbi Koç Ortaokulu Müdür Yardımcısı Uğur DÖNERTAŞ'a  ve İnönü İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcı V. Engin ERİCEK, tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

OKULUMUZDA,İNÖNÜ MESLEKÎ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARAFINDAN, 7 VE 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK OKUL TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Öğrencilerimizin liseye geçiş sürecinde bilgi sahibi olmaları amacıyla, İnönü Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, 7 ve 8.sınıf öğrencilerine yönelik okul tanıtımı gerçekleşti. Tanıtımda ,İnönü Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve alan öğretmenleri , okulları ile ilgili değerli bilgileri paylaşıp öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Tanıtımın planlanmasında ve sunumunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası

Özel Eğitim Öğretmenleri Fazıl Sürmeli, Nazmiye Adak ve İngilizce Öğretmeni Ayşegül Sarıyer Hürler tarafından empati etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin: işitme engelli, görme engelli, ortopedik engelli ve konuşma engelli bireylerin yerlerine geçmeleri ve onları bir süre de olsa anlamaları sağlandı. Bu etkinlik sayesinde, neler hissettiklerini arkadaşlarıyla paylaşan öğrencilerimizin dezavantajlı bireylere karşı daha duyarlı olmaları bekleniyor.

May

Büyük Türk mutassavvıfı, Türk dilini en iyi kullanan şairlerinden Yunus Emre'yi ilahiler ve şiirleriyle andık.

I KNOW I AM INTRODUCİNG ADLI PROJEMİZİN RAMAZAN TANITIM VİDEOSU

Okulumuz öğretmenlerinden Elif SERT KALE ve Sema ŞEKER öğretmenlerimizin yürüttüğü, kültür tanıtımını amaçlayan eTwinning projesinde, takvim olarak Ramazan Bayramı ve Paskalya Bayramı'nın denk gelmesi nedeniyle, İtalya, Portekiz,Litvanya, Romanya ve İspanya ortaklarının Paskalya Bayramı'nı ; Türk ortakların ise Ramazan ayı ve bayramını tanıttıkları ortak çalışma hazırlandı.

May

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında eTwinning Okulu Etiketi almaya hak kazanmıştır. eTwinning okulu olma yolundaki çalışmalarımızın başarı ile sonuçlanmasından mutluluk duyuyor, projeleriyle öğrencilerin öğrenim sürecine renkli aktivitelerle ışık tutan öğretmenlerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Eskişehir En'lerini Ödüllendiriyor

Eskişehir Valiliği himayesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 2021-2022 eğitim öğretim yılında ulusal ve uluslararası düzeyde elde edilen başarılar ödüllendirildi.

Programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ, Eskişehir Valisi Sayın Erol AYYILDIZ ve kurum yöneticileri katıldı.

Türkiye Şampiyonu olan Sporcumuz Feride BOZKURT ile Danışman Öğretmenimiz Tuğba KOÇ ve Okul Yöneticimiz Fazıl ÖZKARA başarılarından dolayı ödüle layık görülmüştür.

Okulumuz 2021-2022 eğitim öğretim yılında sportif alanda bilek güreşi kategorisinde ulusal düzeyde birincilik elde etmişti.

Ödül töreninde, başarı gösteren ve ödül alan, tek taşra ilçe okulu olmaktan ayrıca gurur duymaktayız.

Okulumuz bronz madalyali eGüvenlik etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.İlçemiz Cumhuriyet Meydanında yapılan törende okulumuz öğretmenlerinin hazırlamış olduğu oratoryo,koro ve halk oyunları gösterileri katılanların beğenisini topladı.Törenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.