Kas

Okul Aile Birligimizin öğretmenlerimiz için hazırladığı ikramlıklardan sonra Okul Müdürümüz Fazıl Özkara ile birlikte pasta kestik.Konferans Salon'unda başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal'in izinde çocuklar yetiştirmeyi amaç edinen sevgi dolu, saygılı, millî manevi değerleri benimsemiş bireyler yetiştirilmesine vesile olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutladık

Kas

Okulumuz öğrencilerine "Değerler Egitimi" kapsamında İlçe Müftümüz Özcan Cihangir tarafından "İslam'da İlim Öğrenmenin ve Alimin Değeri " konulu konferans verilmiştir.

OKULUMUZDA DİYABET EĞİTİMİ VERİLDİ

İnönü Toplum Sağlığı Merkezi'nden Dr. Neslihan AKALIN tarafından öğrencilerimize diyabet eğitimi verildi.

OKULUMUZ BİR KEZ DAHA ETWİNNİNG ULUSAL KALİTE ETİKETİNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Elif SERT KALE ve Türkçe Öğretmeni Sema ŞEKER'in katılımıyla; Portekiz, Romanya, İspanya, İtalya ve Litvanya'dan yabancı ortak okulların ve Türkiye'den 10 farklı okulun partnerliğinde yürütülmekte olan 'Tanıyorum, Tanıtıyorum" adlı eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketiyle ödüllendirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85.yılında saygı ve özlemle anıyoruz.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası

Öğrencilerimiz lösemi hakkında bilgilendirildi.Farkındalık oluşturmak için turuncu balonlarla okulumuzda sağlık yürüyüşü yaptılar.

ÖĞRENCİLERİMİZDEN DEYİMLER VE HİKAYELERİ GÖSTERİSİ

Vehbi Koç Ortaokulu 6/B sınıfı öğrencileri, Türkçe dersinde okudukları 'Deyimler ve Hikayeleri' kitabından ilham alarak bir gösteri gerçekleştirdiler. Gösteri boyunca 10 adet deyimin ortaya çıkış hikayelerini anlattılar. Ardından 'Ye Kürküm Ye' deyiminin ortaya çıkış hikayesini sahnede canlandırdılar. Kültürel mirasımızın temel taşı olan deyimlerimizin yaşatılması açısından önem arz eden gösteride emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR!

İnönü Toplum Sağlığı Merkezi sağlık çalışanları tarafından kadın öğretmenlerimize kanser taramaları hakkında bilgi verildi.

Kas

Eskişehir İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli düzenlenen "Meslek Tanıtım Günleri" kapsamında okulumuzda 8.sınıf öğrencilerine meslek seçimi konusunda seminer verilmiştir.

Kas

"Karayolları Trafik Eylem Planı" kapsamında Vehbi Koç Ortaokulu ve İnönü İmam Hatip Ortaokulu 7. ve 8. sınıf öğrencilerine, Vehbi Koç Ortaokulu Konferans Salon'unda, İnönü İlçe Emniyet Amirliği personellerinden Trafik Polisi Halil CEYLAN , Ali ÖNDER ve Hatice YILDIRIM tarafından trafik eğitimi verilmiştir.

CUMHURİYET 100 YAŞINDA

Vehbi Koç Ortaokulu ve İnönü İmam Hatip Ortaokulu olarak cumhuriyetimizin yüzüncü yılını coşkuyla kutladık.

Okulumuz müzik öğretmenlerinden Yasemin Göksoy ve Ezgi Erkan tören için dans ve müzik gösterisi hazırlarken görsel sanatlar öğretmenimiz Şenay Göl öğrencilerimize Cumhuriyetimizin 100. Yılı için 100 resimden oluşan pano yaptırmıştır. Okulumuz öğretmenleri tarafından Atatürk'ün 100 fotoğrafından oluşan yüzyıllık çınar ağacı yapılmıştır. Bilişim teknolojileri ve Türkçe öğretmenlerimizin hazırladığı 100. yıla özel "Asırlık Çınar" gazetemiz tören alanında dağıtılmıştır.

29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ımız kutlu olsun.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı “Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı” 25 Ekim 2023 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

Ekm

Ford Otosan Fabrika yetkilileri tarafından öğrencilerimize kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Fabrika yönetimine öğrencilerimizi düşündükleri için teşekkür ederiz.

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE LİSELERE GEZİ DÜZENLENDİ

8.sınıf öğrencilerimizin, LGS sürecinde motivasyonlarını artırmak amacıyla;Sabiha Gökçen Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi,Eti Sosyal Bilimler Lisesi ve Borsa İstanbul Fen Lisesi'ne gezi düzenlendi. Gezinin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Ford Otosan Eskişehir Fabrika Yönetimi'ne ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.