ESKİŞEHİR / İNÖNÜ - Vehbi Koç Ortaokulu

Uğur DÖNERTAŞ - Müdür Yardımcısı

1 Eylül 1981 Eskişehir´de doğdu.  İlkokul eğitimini Emek ilkokulunda, ortaokul eğitimini Dr.Halil AKKURT Ortaokulunda, lise eğitimini Cumhuriyet Lisesinde, Üniversite eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği lisans programını tamamladı. Öğretmenlik mesleğine 2006-2007 yıllları arasında Denizli ili Acıpayam ilçesi Yumrutaş ilköğretim okulunda başladı. 2007-2011 yılları arasında zorunlu hizmetini Karaman ili Ermenek ilçesi Güneyyurt Kasabasında Güneyyurt Hurşit Akpınar ilköğretim okulunda tamamladı. 2008 yılında Vatani görevini Ankara ili  Mamak ilçesinde yerine getirdi. 2011-2014 yılları arasında  Karaman Cumhuriyet Nihat Arslan ilköğretim okulunda ve  Yunusemre ortaokulunda  görevini ifa etti.  2014-2019 yılları arasında Bilecik ili Söğüt ilçesinde Söğüt Anadolu Lisesinde   görevini ifa etti. 2019-2021 yılları arasında Bozüyük ilçesi Halk Eğitim Merkezinde görevinde bulundu.  2021-2022 yılları arasında Eskişehir ili Mihalıççık ilçesi Yunusemre beldesinde Şehit Ramazan Manastır Ortaokulunda  görev yaptı. 2022 yılında MEB EKYS Müdür Yardımcılığı sınavını başarılı bir şekilde geçerek  Okul Müdür Yardımcısı olarak İnönü ilçesi Vehbi Koç Ortaokuluna  atanmış olup halen görevini deva ettirmektedir. Evli ve dünyalar tatlısı iki kız babasıdır.