Doğayı Seviyorum Çevremi Güzelleştiriyorum

."Doğayı seviyorum,çevremi güzelleştiriyorum" isimli projemizde 10 Türk,1 Bosna Hersek'ten öğretmen ve öğrenci birlikte çalıştık. Projemizde öğrencilerimiz her ay yapılan çalışmaya ve malzemeye bağlı olarak ünlü bir sanatçıyı ve eserlerini tanıyarak dönemi, tarihi hakkında fikir edinmiş oldular. Ayrıca örnek sanatçıların eserleri incelenerek seçilen teknik ve malzemelerle tabiat temalı çalışmalar yaptılar.Amacımız öğrencilerimizin çevre konusunda bilinçlenmelerini,doğayı sevmelerini sağlamaktı ve aynı zamanda çalışmalarımız sanatla içiçeydi.Bu amaca ulaştığımızı düşünüyorum.Web2 araçlarıyla desteklediğimiz projemizde tasarımlar,akrostiş şiir,etkileşimli oyunlar,ortak ürün ve karma takım,e-kitap çalışmaları yaptık.Projemizin son ürünü olarak da sanal sergi hazırladık.

09-02-2023

Yayın: 09.02.2023 - Güncelleme: 09.02.2023 15:46 - Görüntülenme: 96